• darkblurbg

Helene is specialist op het gebied van arbeids- en bestuursrelaties. Ruim 25 jaar heeft zij als juriste, gecertificeerd mediator, onderhandelaar en executive coach ervaring met het begeleiden van kwesties en conflictsituaties. Zowel op bestuursniveau, directies, in boardrooms, tussen vennoten en in maatschappen.

U kunt rekenen op een grote zorgvuldigheid in aanpak en uitvoering. Compassie, onafhankelijkheid, vertrouwen, sterke persoonlijke betrokkenheid én optimisme staan centraal.

Met passie voor het vak ingeschreven bij het ADR, een internationaal erkend kwaliteitsregister van mediators- en registeronderhandelaars.

Opleidingen en certificeringen:

  • Erasmus Universiteit Rechten, Mr
  • VU Law,  leergang verdieping arbeidsrecht
  • Governance University, Governance code
  • The Lime Tree, leergang gecertificeerd mediator
  • ADR gecertificeerd mediator
  • ADR gecertificeerd register onderhandelaar
  • ADR gecertificeerd conflictcoach
  • Management Drives gecertificeerd partner  
  • Centrum voor Conflicthantering, Solution Focussed Coachings- en mediationtechnieken

 

Samenwerken

Transitium Groep, de verbindende factor voor bestuurders en topmanagers.

Sinds 2010 begeleid ik namens de Transitium Groep oud-bestuurders naar nieuw perspectief in het kader van de APPA-regeling.  

Vele voormalig wethouders zijn succesvol naar het zelfstandig ondernemerschap begeleid.

Reviews

‘Motorrijden geeft het ultieme gevoel van vrijheid, waardoor ik mijn hoofd goed leeg kan maken. Helene stelde daarom voor om een motorrit langs de IJssel te rijden. Terwijl we tijdens een tussenstop, -zittend op een bankje-, uitkeken over de uiterwaarden, kon ik eindelijk hardop benoemen wat ik écht wilde met mijn zakelijk leven. Het was de eerste stap naar mijn eigen bedrijf’.

‘Helene is auteur van een op waarheid gebaseerde roman, LOT 33. Dit boek, haar coaching én waardevolle tips hebben mij gestimuleerd mijn eigen verhaal verder vorm te geven’.

'Veel dank Helene voor de goede zorgen en de professionele begeleiding. Hierdoor zijn we op een positieve en snelle manier tot een oplossing gekomen.'

 

'Jij bent voor mij de persoon geweest die de ellende stop heeft weten te zetten, waardoor ik weer verder kon. Daar ben en blijf ik je dankbaar voor!'

Inspiratie

Socrates: ‘Het geheim van verandering is om al je energie te richten op het bouwen van het nieuwe en niet op het bevechten van het oude’

Dalai Lama: ‘Wees uw vijanden dankbaar voor de les in tolerantie, zelfbeheersing en geduld’

Aristoteles: ‘Richt de juiste emotie op de juiste persoon, op de juiste plaats, op het juiste moment en in de juiste mate’

‘C’est le ton qui fait la musique’