HeleneSmit
It's all about people

Carrière-coaching

Do more of what makes you happy

"Dankzij uitstekend assessment en persoonlijke begeleiding heb ik de stap gezet van actieve politiek (fractievoorzitter CDA Ede) naar de bestuurlijke kant als voorzitter van Scouting Nederland en kandidaat bestuurslid landelijk bestuur CDA. Van de kennis die ik heb opgedaan heb ik ook effectief gebruik kunnen maken bij mijn werk als senior manager bij HPCDS. De persoonlijke en effectieve begeleiding sloot erg goed aan op mijn vraag en behoefte. Ook het netwerk waar Helene mij in heeft geïntroduceerd was een goede aanvulling in mijn "zoektocht" naar nieuwe uitdagingen. Kortom een uitstekende begeleiding in mijn "midterm review"."

Review Jaap Boot, voorzitter Scouting Nederland


Hoe zit dat bij jou? Past jouw huidige werk nog bij je? Benut jij al je capaciteiten en unieke talenten? Wat zijn je drijfveren? Wat maakt jou gelukkig? Waar krijg je stress van? Hoe kun je voorsorteren op de snel veranderende arbeidsmarkt? Ontdek hoe jij kunt floreren. Klik hier voor het maken van een afspraak als jij net als Jaap de sprong wilt wagen.

Werkwijze

 

  • Persoonlijk
  • Enthousiast
  • Bewustwording capaciteiten en drijfveren
  • Geen standaardrapporten
  • Uitgebreide feedback
  • Koppeling naar netwerk en organisaties
  • CV-boost
  • Linkedin-update
  • Check van sollicitatie/motivatiebrieven
  • Styling van performance"Aan Helene heb ik mijn huidige baan te danken! Ik wilde graag een andere baan en Helene heeft mij geholpen om mijn wensen en mogelijkheden in kaart te brengen. Tevens heeft zij tips gegeven om mijn cv te professionaliseren. Dankzij haar kennis van LinkedIn heb ik mijn profiel verbeterd. Ook heb ik door haar meer kennis gekregen van de mogelijkheden van dit medium mbt het zoeken naar een nieuwe baan. Tenslotte heeft zij mij gecoached voor het daadwerkelijke sollicitatiegesprek dat daardoor uitstekend verliep. Helene is rustig, doortastend, concreet en betrokken. Met haar enthousiasme en optimisme heeft zij mij door een moeilijke periode geloodst met een fantastisch eind resultaat."

Robert Ouwehand, financial controller


Klik hier als jij net als Robert de touwtjes zelf in handen wilt nemen.

Toch liever ZZP’er worden? Door mijn jarenlange praktijkervaring met het begeleiden van startende ondernemers bij diverse Kamers van Koophandel, het UWV en de Transitium Groep weet ik wat nodig is om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

Vraag vanuit de organisatie

Mensen zijn het kapitaal van de organisatie. Zij zijn de kracht. Vanuit Tools4Talent werk ik met Selma Koegler aan verbeterplannen bij organisaties. Onze ervaring leert dat door het gebruik van onze tools in combinatie met onze aanpak een substantiële verbetering optreedt in de performance van de betrokken medewerker. Dit leidt tot tevredenheid van zowel organisatie als de medewerker zelf. Onderdeel hiervan kan ook juist een loopbaantraject zijn, om uit te vinden of de medewerker nog wel op de juist plaats zit.